Logo Čtenářský-deník.cz

  • V naší databázi je nyní 4 586 obsahů děl, životopisů a slohovek ke stažení.
  • Z toho je 2754 prací zdarma.

Poradíme vám

Ctenarsky-denik.cz > Slohove práce > Maturitní ples- reportáž

Maturitní ples- reportáž


Kategorie: Reportáž

Typ práce: Slohove práce

Škola: Gymnázium, České Budějovice, Jírovcova 8, České Budějovice

Charakteristika: V práci je zpracovaná reportáž na téma Maturitní ples. Práce by měla obsahovat veškeré složky, které by měla reportáž mít.

Obsah

1.
Reportář - Maturitní ples

Úryvek

"Vážení diváci,
sledujete přímý přenos z českobudějovického sálu KD Metropol, kde právě probíhá maturitní ples třídy 4. A Gymnázia Jírovcova. Na tento ples přišlo několik stovek lidí, všichni jsou společensky oblečení. Lidé postupně usedají ke svým stolům a nyní už netrpělivě očekávají na zahájení celého plesu.
Světla v sále najednou zhasla a v přítmí můžeme vidět, jak se maturanti postupně řadí do formace, která bezpochyby odstartuje dnešní velkolepý večer. Jak jsme již stačili zjistit, předtančení, které už za mými zády započalo, si účinkující sami vymysleli a secvičili. Nicméně můžeme si povšimnout, že celé předtančení, které má několik části, se publiku velmi líbí.
Ostatně, zeptáme se přímo některého z diváků: „Krásný večer, můžete nám popsat, jaké máte pocity ze zahájení Maturitního plesu?“
„Je to něco neskutečného, myslím, že se třídě velmi podařilo nacvičit celé předtančení.“, popisuje Lucie Jirotková, která se, jak jsme stačili zjistit, lehce podílela na úvodu vystoupení.
Večer značně postoupil, začínají se prodávat lístky na tombolu. Všichni si chtějí alespoň pár losů koupit, protože hlavní cenou celého večera je gril. Zábava dnešního večera se pomalu rozjíždí, ale to nejdůležitější nás teprve čeká. Jak si můžete všimnout, po mé levici se řadí maturanti, kteří se již během pauzy po úvodním vystoupení stihli převléci do společenského oblečení. Musíte uznat, že všem to mimořádně sluší. Především maturantky jsou opravdu hvězdami večera. Teď se můžeme těšit na nástup a na následné „šerpování“ třídy 4. A."

Poznámka



PRÁCE BYLA UVOLNĚNA BEZ NÁROKU NA HONORÁŘ

Vlastnosti

STÁHNOUT PRÁCI

Práci nyní můžete stáhnout kliknutím na odkazy níže.
Zabalený formát ZIP: x58f390b2c18f6.zip (18 kB)
Nezabalený formát:
Maturitni_ples_report.docx (21 kB)
Práce do 2 stránek a práce uvolněné zdarma (na žádost autorů nebo z popudu týmu) jsou volně ke stažení.

Diskuse