Logo Čtenářský-deník.cz

  • V naší databázi je nyní 4 586 obsahů děl, životopisů a slohovek ke stažení.
  • Z toho je 2754 prací zdarma.

Poradíme vám

Pomaturitní jazykové kurzy se slevou až 20 % a mezinárodním testem zdarma

Seminárky.cz

BOHEMIA INSTITUT - jazyková škola a renomovaná vzdělávací instituce - nabízí jazykové kurzy pro firmy i veřejnost, pomaturitní jazykové kurzy, odborná manažerská a počítačová školení... BOHEMIA INSTITUT je Vaše škola pro život.

Usnadněte si život! Naučte se jazyk

 

  1. Jednoleté intenzivní/pomaturitní jazykové kurzy nejen pro maturanty, ale i pro ostatní zájemce o kvalitní intenzivní jazykové studium – ženy v domácnosti, muži v manažerských pozicích, podnikatelé, vysokoškoláci; úplní začátečníci i zkušení pokročilí. Kromě angličtiny vám BI nabízí kurzy němčiny, francouzštiny nebo španělštiny. Tyto čtyři světové jazyky můžete studovat samostatně (20 lekcí týdně) nebo i 2 – 3 v kombinaci (20 – 42 lekcí), přibrat si můžete i italštinu a ruštinu.
     
  2. Pokud chcete studijní rok maximálně využít, pak pomaturitní jazykové kurzy můžete zkombinovat s odbornými předměty rekvalifikace MANAGEMENT (moduly: firemní management, právo pro manažerskou praxi, psychologie, ekonomika, personální management, obchodní etiketa, marketing, finanční trhy, účetnictví,...) nebo OBSLUHA PC. Během jednoho roku si doplníte široce využitelné meziprofesní vzdělání s možnosti získat státní či mezinárodní certifikát IES, London o této kvalifikaci.

V BOHEMIA INSTITUTU se jazyk naučíte – skutečně zvládnout!

Studium cizího jazyka v BOHEMIA INSTITUT Vám poskytne širokou slovní zásobu a jistotu v praktickém používání gramatiky. Pomaturitní jazykové kurzy Vám pomohou se rozmluvit díky zahraničnímu lektorovi, proniknete do reálií cizí země a osvojíte si základy obchodního jazyka a  korespondence. BOHEMIA INSTITUT Vám garantuje jako jediná  jazyková škola znalostní posun minimálně o dva stupně dle evropského referenčního rámce

Studium cizího jazyka s hmatatelným ukončením, letos navíc mezinárodní testy TOEIC a TFI a to pro studenty pomaturitního studia ZDARMA!

Na závěr kurzu získáte závěrečné jazykové osvědčení dle EU rámce, popřípadě vysvědčení o vykonaných jazykových zkouškách nebo mezinárodní certifikát IES, London (určený všem úspěšným absolventům bez nutnosti skládání dalších zkoušek). Můžete skládat základní či všeobecnou státní zkoušku z cizího jazyka nebo některou z mezinárodních jazykových zkoušek (z angličtiny PET, FCE, CAE, TOEFL; z němčiny ZD, ZMP, ZOP; z francouzštiny DELF, DALF; ze španělštiny DELE).  Předtesty a konzultace jsou zajišťovány zdarma. Pomaturitní jazykové kurzy jsou doprovázeny motivačním bodovým hodnotícím systémem, díky kterému mají studenti u zkoušek vysokou úspěšnost. 

Studium cizího jazyka se slevami a bonusy

Pokud se přihlásíte na pomaturitní jazykové kurzy již nyní v předkole registrací, získáváte slevu dle termínu až 6000,-Kč. Starší studenti získávají speciální slevu 1000,-Kč. A navíc, pokud se na vaše doporučení přihlásí další zájemci, získáte oba za každou přihlášenou osobu další slevu 1000,-Kč. Pokud budete sledovat naše webové stránky, zjistíte, že řada neodolatelných bonusových a slevových akcí je aktuálně vypisována.

Silné stránky BOHEMIA INSTITUTu

  • 23letá zkušenost s jazykovým vzděláváním
  • garantovaná profesionalita a kvalifikace českých i zahraničních lektorů , certifikát kvality
  • individuální přístup ke studentovi
  • variabilita studijních možností
  • efektivní vzdělávací metody, výuka v souladu s EU referenčním znalostním rámcem
  • všestranná podpora a servis školy, kvalitní studijní zázemí

Pomaturitní jazykové kurzy naleznete na www.bi.cz

datum: 28.04.2014 | autor: Seminárky.cz

»» kompletní seznam úvodníků

Diskuse