Logo Čtenářský-deník.cz

  • V naší databázi je nyní 4 586 obsahů děl, životopisů a slohovek ke stažení.
  • Z toho je 2754 prací zdarma.

Poradíme vám

Vybírejte vysokou školu podle referencí

Seminárky.cz

VŠMIEP se specializuje na tři základní obory a těmi jsou ekonomika, IT a právo. Studovat lze v denní i kombinované formě. Všem, kteří se rozhodují studovat VŠ doporučujeme navštívit den otevřených dveří.

„Na VŠMIEP se snažíme o to, aby se naši studenti cítili jako klienti. Aha, je to tady, řekne si člověk z ulice, starápr článek všmiep leden 2014 knihovname se, protože nám platí. Pravda je ale taková, že na kvalitních soukromých vysokých školách se starají, aby student nemusel nic dalšího – jen studovat.“

Když si člověk vybírá vysokou školu, není to lehké rozhodování. Krásných řečí a slibů jsou pr článek všmiep leden 2014plné školní weby, reklamy visí na každém rohu. Kde tedy vzít skutečně objektivní informace o té které škole, o vybraném studijním programu? Přece u stávajících studentů a absolventů vybrané školy.

Z nezávislých a anonymních anket vychází, že 99 % absolventů Vysoké školy manažerské informatiky, ekonomiky a práva by se na naši vysokou školu vrátilo studovat znovu. Více než 98 % našich studentů a absolventů tvrdí, že je ochotno doporučit studium na naší škole svým přátelům a známým. A do třetice – víc než 45 % současných studentů tvrdí, že studium u nás je náročné, ale díky profesionalitě a péči vedení školy a studijního oddělení se jim studuje lépe. Mohou se totiž soustředit na to, proč tu jsou – nikoli na vyplňování žádostí a přizpůsobování spr článek všmiep leden 2015 posluchárnae chodu školy. Naopak – naši studenti jsou zvyklí na to, že kdo se věnuje studiu, nemusí se starat o zbytečnosti navíc.

Až se budete rozhodovat o výběru školy, myslete tedy na to, že skutečně objektivní informace vám nepodá žádná reklama, ale jen opravdová a objektivní lidská zkušenost. Tak ať vyberete dobře!

www.vsmiep.cz

datum: 07.01.2015 | autor: Seminárky.cz

»» kompletní seznam úvodníků

Diskuse