Logo Čtenářský-deník.cz

  • V naší databázi je nyní 4 586 obsahů děl, životopisů a slohovek ke stažení.
  • Z toho je 2754 prací zdarma.

Poradíme vám

Český jazykový blog nejlepší na světě?

Seminárky.cz

Už více než dva roky podporuje blog Jazykové na FairListu lidi ve studiu cizích jazyků a snaží se jim ho co nejvíce zpříjemnit. Za tu dobu se z něj stal největší jazykový blog v ČR a nyní sahá po mezinárodním úspěchu. K tomu ale potřebuje i vaši pomoc.

O co jde?

Blog  postoupil mezi 100 nejlepších jazykových blogů v prestižní mezinárodní soutěži Top Language Lovers. Což je při počtu více než 1200 přihlášených už samo o sobě úspěchem. Nyní má ale jedinečnou příležitost dostat se mezi ty úplně nejlepší. A s trochou štěstí může i vyhrát.

Jak můžete pomoct vy?

Je to jednodušší než snadné. Stačí přijít na tuto stránku a na ní najít blog Jazykové na FairListu. Vedle něj se nachází tlačítko Vote. Kliknutím na něj mu dáte svůj hlas. Počet hlasů společně s body udělenými odbornou porotou určí celkové pořadí.

Hlasovat lze do 14. června a výsledky budou vyhlášeny 17. června.

Tak snadné jste to nečekali?

Můžete si to zopakovat a hlasovat i pro facebookovou stránku FairList.cz, která se ve své kategorii (Top Language Facebook Pages) také probojovala mezi 100 nejlepších. Hlasovat můžete tentokrát tady a stránku najdete pod názvem FairList.cz.

A to je vše

Všichni z FairList týmu vám moc děkují a budou nesmírně rádi, když o hlasování (nebo třeba jen o jejich blogu) řeknete i svým kamarádům.

 

 

 

datum: 03.06.2015 | autor: Seminárky.cz

»» kompletní seznam úvodníků

Diskuse