Logo Čtenářský-deník.cz

  • V naší databázi je nyní 4 586 obsahů děl, životopisů a slohovek ke stažení.
  • Z toho je 2754 prací zdarma.

Poradíme vám

ShopAlike Idea Award 2015

Seminárky.cz

Stipendijní program ShopAlike Idea Award 2015 je pro všechny studenty, kteří se zajímají o podnikání, mají podnikatelské nebo jiné neotřelé a kreatívní nápady. Student, který se zúčastní studentské soutěže ShopAlike Idea Award 2015 má možnost vyhrát finanční odměnu 25 000 Kč na podporu svých nápadů!

Co je potřeba udělat?

Stačí napsat výstižnou strukturovanou práci v bodech o rozsahu maximálně 2500 slov na libovolné téma. Práce musí být odevzdaná v angličtině.

Může se jednat o nápad na novou aplikaci, inovativní produkt, atypický online obchod, nebo o novou funkci, která pomůže změnit svět! Zajímají nás neotřelé nápady, vize, či strategie! Nápad musí být reálný, proveditelný a atraktivní pro cílovou skupinu. Nápady typu “letiště UFO” bohužel vyhodnocovat nebudeme, i když budou sebevíc vtipné. Zároveň by se mělo jednat o vlastní nápad a ne o nápad někoho jiného.

Kdo může poslat svůj nápad?

Soutěže se mohou zúčastnit všichni studenti vysokých a vyšších odborných škol. Podmínkou je aby škola publikovala informaci o stipendijním programu na webových stránkách školy nebo fakulty. Výherci se pro vyplacení odměny budou muset prokázat naskenovaným platným studentským průkazem či potvrzením o studiu.

Hlavní cena:

25 000 Kč

Další dva nejlepší účastníci mohou vyhrát:

Průběh soutěže

Soutěž probíhá v období od 16. 2. 2015 do půlnoci 20. 9. 2015. Studenti můžou poslat svoji práci ve formátu PDF na e-mailovou adresu scholarship@shopalike.cz. Nejlepší nápad bude vybrán naší porotou. Výsledky budou zveřjněny na přelomu října a listopadu 2015.

Proč ShopAlike podporuje studenty?

ShopAlike.cz je online nákupní platforma, která vizuálně srovnává produkty českých i zahraničních e-shopů. Společně se značkou Ladenzeile působí po celém světě a je součástí berlínské e-commerce společnosti Visual Meta GmbH, patřící pod vydavatelství Axel Springer SE. ShopAlike je v srdci stále start-upem a ví, jak těžké je prosadit se v začátcích kariéry. Proto chce dát šanci mladým a talentovaným lidem, kteří se nebojí prezentovat své inspirativní nápady.

http://www.shopalike.cz/scholarship

datum: 09.06.2015 | autor: Seminárky.cz

»» kompletní seznam úvodníků

Diskuse