Logo Čtenářský-deník.cz

  • V naší databázi je nyní 4 586 obsahů děl, životopisů a slohovek ke stažení.
  • Z toho je 2754 prací zdarma.

Poradíme vám

Veletrh EDUCA MYJOB LIBEREC 2015 nabídne výběr školy i práce

Seminárky.cz

Poslední ročník střední školy s sebou přináší nejen spoustu učení k závěrečným zkouškám, ale i dilema, kam se přihlásit na vysokou školu, nebo kde se porozhlédnout po nějaké práci. Liberecký veletrh EDUCA MYJOB LIBEREC 2015 v rozhodování pomůže. Během tří dnů, od 15. do 17. října 2015, se v liberecké Home Credit Areně představí přes 80 vystavovatelů z řad středních a vysokých škol i společností nabízejících konkrétní pracovní pozice v regionu, celé ČR i zahraničí.

Na veletrhu se představí střední školy nejen z Libereckého kraje, ale například i z Hradce Králové, Odolené Vody, Hořic či Litvínova. Na jednom místě tak zjistíte, jaká je nabídka dalšího vzdělávání i zájem zaměstnavatelů o absolventy jednotlivých oborů.

Součástí veletrhu bude i druhý ročník debaty s významnými osobnostmi, která proběhne na úvod veletrhu – ve čtvrtek 15. října od 18.30 hodin. Prvním bude velice inspirativní osobnost – miliardář, bojovník proti korupci, mecenáš a tvůrce inovativního hlasovacího systému D21 Karel Janeček. Společně s ním bude s diváky debatovat úspěšný hudební producent, skladatel, textař a zakládající člen skupiny Lucie Michal Dvořák. Výtěžek z akce bude věnován na charitativní účely. Vstupenky jsou v prodeji a studenti mohou využít zvýhodněné vstupné za 50 Kč, pro ostatní je vstup za 100 Kč.

Díky tradičnímu partnerství veletrhu s Libereckým krajem a Úřadem práce v Liberci veletrh EDUCA MYJOB LIBEREC opět představí možnosti sekundárního i terciálního vzdělávání a nabídne konkrétní pracovní pozice, stáže, rekvalifikace či poradenství v oblasti současného pracovního trhu. Více informací na www.educaliberec.cz.

 

 

 

datum: 29.09.2015 | autor: Seminárky.cz

»» kompletní seznam úvodníků

Diskuse