Logo Čtenářský-deník.cz

  • V naší databázi je nyní 4 586 obsahů děl, životopisů a slohovek ke stažení.
  • Z toho je 2754 prací zdarma.

Poradíme vám

Práci nebo školu hledalo v Home Credit Areně na 10.000 zájemců

Seminárky.cz

Liberecká multifunkční hala hostila od čtvrtka do soboty již devátý ročník největšího veletrhu vzdělávání a pracovních příležitostí v severních Čechách EDUCA MYJOB LIBEREC. Na středové ploše se žákům a studentům posledních ročníků představilo více než 70 středních, vyšších odborných a vysokých škol. Ochoz haly obsadily prezentace 47 zaměstnavatelů, personálních agentur a dalších společností nabízejících pracovní uplatnění.

„Zájem veřejnosti o nabídku veletrhu každoročně dokazuje, že spojení oblastí vzdělávání a pracovních příležitostí na jednom místě má své opodstatnění a výrazně pomáhá zájemcům při hledání vhodné kariéry,“ říká o veletrhu ředitel pořádající společnosti Lukáš Přinda. Letos si cestu do Home Credit Areny během tří dnů našlo více jak 10.000 návštěvníků, kteří si užili i bohatý doprovodný program v podobě módních přehlídek či prezentací studentských prací. Zvláště mezi mladšími návštěvníky zaznamenal velký úspěch fotokoutek i tradičně oblíbená wi-fi free zóna.

Veletrh doprovodil i druhý ročník Debaty s inspirativními osobnostmi. Ve čtvrtek 15. října přišli debatovat úspěšný matematik a miliardář Karel Janeček a známý hudební producent a člen skupiny Lucie Michal Dvořák. Do VIP restaurace Home Credit Areny si přišlo poslechnout jejich životní i profesní příběh více než 120 diváků.

Během pátečního slavnostního večera byly pořadateli oceněny nejhezčí prezentace vystavovatelů. Ze škol si cenu za nejhezčí expozici převzali zástupci Vyšší odborné školy obalové techniky a Střední školy ze Štětí, mezi firmami a společnostmi nejvíce zaujala prezentace LUTO Automotive CZ. Vítězové obou kategorií získali poukaz na bezplatnou výstavní plochu na veletrhu EDUCA MYJOB LIBEREC 2016.

datum: 19.10.2015 | autor: Seminárky.cz

»» kompletní seznam úvodníků

Diskuse