Logo Čtenářský-deník.cz

  • V naší databázi je nyní 4 586 obsahů děl, životopisů a slohovek ke stažení.
  • Z toho je 2754 prací zdarma.

Poradíme vám

Jak se připravit na zkouškou FCE

Seminárky.cz

Zkouška FCE je všeobecně uznávaná a slouží jako náhrada profilové části maturit. Získaný certifikát je navíc uznávaný ve firmách i v mezinárodním měřítku. Získáte cenný dokument, se kterým budete moci prokázat svoji znalost anglického jazyka. Ovšem to také znamená, že úspěšné složení této zkoušky není nic jednoduchého a je nutné nepodcenit přípravu. Jak se tedy správně připravit k mezinárodní zkoušce FCE a jaké učebnice angličtiny se vám budou hodit? To vám poradíme v tomto článku.

S přípravou začněte včas

Pro úspěšné složení zkoušky je nutné začít s přípravou včas. Studium jazyka vyžaduje nějaký čas. Vytvoření dostatečné slovní zásoby je otázka několika měsíců. Věnujte se proto aktivní přípravě raději častěji v kratších úsecích, místo toho, abyste se snažili všechno dohnat na poslední chvíli. Jedině systematickou a skutečně cílenou přípravou si anglický jazyk osvojíte a zkouška pro vás nebude představovat žádný problém. Problematická bývá hlavně gramatika, která má celou řadu výjimek a pravidel, která si musíte osvojit a dostat je pod kůži.Příprava na zkoušku FCE

Studium ze správných materiálů je polovina úspěchu

Obyčejné levné učebnice angličtiny pravděpodobně nebudou stačit. Pro úspěšné zvládnutí zkoušky potřebujete kvalitní materiály, ze kterých se budete učit. Vhodné jsou například přípravy na zkoušku First Certificate in English (FCE), kde jsou uvedené všechny důležité věci, které musíte znát a jsou zde ukázány jednotlivé typy testů. Uvidíte, co na vás bude čekat a snadno se připravíte. Pokud chcete navštěvovat kurz je více než vhodné pořídit si i kurzovní materiály, které vás provedou všemi jevy a vyučovanou problematikou.

Detaily dolaďte na kurzu

Učebnice angličtiny nejsou všemocné a ne všechno se můžete skutečně pořádně naučit doma. Využijte proto speciální kurzy, které vás dokážou připravit přímo na kurz FCE. S pořádnou přípravou vám bude získání certifikátu připadat jako hračka a navíc si odnesete velmi kvalitní znalost anglického jazyka, se kterou se ve světě rozhodně neztratíte.

 

datum: 27.11.2015 | autor: Seminárky.cz

»» kompletní seznam úvodníků

Diskuse