Logo Čtenářský-deník.cz

  • V naší databázi je nyní 4 586 obsahů děl, životopisů a slohovek ke stažení.
  • Z toho je 2754 prací zdarma.

Poradíme vám

Jak se naučit perfektně mluvit cizí řečí?

Seminárky.cz

Znalost minimálně jednoho světového jazyka je jednou z klíčových dovedností, na které bazíruje většina zaměstnavatelů. Pomýšlíte-li na vyšší pracovní pozici a chcete dostávat více peněz, jazyk nepodceňujte. Stojí výuka cizích jazyků na vaší škole za „starou belu“? Zjistili jste, že se vám slovíčka z hlavy vytratila? Potřebujete se zlepšit v konverzaci? Poradíme, kam se zapsat na kurzy. Určitě budete překvapeni, jak rozmanitá škála kurzů se nabízí!

V centru Prahy několikrát jinak

Kvalita jazykového kurzu se odvíjí od kvality školy a jejich lektorů. Skvělé reference má Institut jazykového vzdělávání s.r.o., podíváme se proto podrobněji na jeho nabídku. Velkou výhodou je, že škola sídlí v centru Prahy na adrese Štěpánská 61 (Palác Lucerna).

Proč rozhodně ano?

Institut jazykového vzdělávání s.r.o. má jako jazyková škola 15 let zkušeností. Ve vysoké konkurenci dokázala škola uspět především díky rozmanité nabídce jazykových kurzů. Aktuálně má jednu z největších nabídek vyučovaných jazyků. Právě díky tomu mají školu v oblibě nejen jednotlivci, kteří se chtějí cizí jazyk naučit, ale i firmy, které si objednávají například kurzy angličtiny pro zaměstnance.

Institut jazykového vzdělávání s.r.o. nabízí kurzy žádaných světových jazyků jako je angličtina, němčina, francouzština a ruština. Tím ale nekončí. Škola má v nabídce také kurzy čínštiny, portugalštiny, maďarštiny, švédštiny, norštiny a dokonce i arabštiny.

Speciálně pro mladé je připraven kurz Angličtina pro mládež. Jeho výhodou je malá skupinka žáků (7 až 10) a zkušený lektor, který vede výuku v zábavném duchu. Dále nabízí intenzivní konverzační kurzy, víkendové kurzy a také jazykové kurzy praha zaměřené na přípravu k mezinárodním zkouškám. Objednat si lze i individuální kurz. Zajímat by vás určitě měl i zahraniční jazykový kurz angličtiny. Výuka probíhá v letovisku Bournemouth v Anglii.

Nečekejte na nic, angličtina i jiný cizí jazyk se vám bude v profesní dráze hodit! Kdy začnete vy?

 

datum: 18.02.2016 | autor: Seminárky.cz

»» kompletní seznam úvodníků

Diskuse