Logo Čtenářský-deník.cz

  • V naší databázi je nyní 4 586 obsahů děl, životopisů a slohovek ke stažení.
  • Z toho je 2754 prací zdarma.

Poradíme vám

Najdi inspiraci k seminárce ve filmu

Seminárky.cz

Člověk by ani neřekl, jak pozitivní vliv mohou mít na studenty filmy. Mnoho školou povinných tráví odpoledne u svých oblíbených seriálů (v poslední době hlavně u Hry o trůny), prokládají to různými filmy a od obrazovek se téměř neodlepí. Ale ono to má i své výhody.

Takový film ve vás může probudit nějakou zajímavou myšlenku, na jejímž základě třeba nakonec sepíšete celou seminární práci. Komu se nechce číst k maturitě, ten si může různé knížky projít ve filmové podobě. A konečně každý student potřebuje odpočívat a odpočinek u filmu je ideální.

Odpočívejte s Přehraj.to

Velké množství dobrých nových i starých filmů najdete na webu www.prehrajto.cz. Tento český projekt spojuje lidi, kteří filmy nahrávají, s lidmi, kteří se na ně chtějí dívat. Obsahem můžete přispět i vy, a když nějaký film nahrajete, dostanete za to také patřičnou odměnu.

Na Přehraj.to snadno najdete film, který potřebujete. Mají tam třeba Hobita nebo Velkého Gatsbyho, což jsou na mnohých školách také knížky k maturitě. Hledáte-li inspiraci, mrkněte rovnou do kategorií Nejsledovanější a Nejoblíbenější.

Dostanete se do nich bez registrace, ale budou v horší kvalitě (nic na co by se nedalo koukat). Pokud si potrpíte na HD či Full HD, nezbyde vám než zaplatit si PREMIUM účet. Je to standardní postup, chodí to tak i na konkurenčních službách. Přehraj.to je unikátní v tom, že po zaplacení své uživatele vůbec neomezuje. Mohou zhlédnout a stáhnout, kolik filmů chtějí.

Vydělávejte s Přehraj.to

Jestli se ve filmovém světě trochu orientujete, můžete se zaregistrovat do partnerského programu uploaderů. Když nahrajete na server Přehraj.to film, dostanete provizi z každého zhlédnutí a stažení. Výdělek obvykle záleží na tom, jaký hledaný film zvolíte, v jaké kvalitě jej nahrajete a jak popíšete.

Ale nezapomeňte, že byste u filmů neměli ztrácet čas, který máte věnovat tvorbě seminární práce nebo referátu! :-)

 

datum: 29.06.2016 | autor: Seminárky.cz

»» kompletní seznam úvodníků

Diskuse