Logo Čtenářský-deník.cz

  • V naší databázi je nyní 4 586 obsahů děl, životopisů a slohovek ke stažení.
  • Z toho je 2754 prací zdarma.

Poradíme vám

Educa 2016 MYJOB LIBEREC nabídne práci, školu i debatu se zajímavými osobnostmi

Seminárky.cz

Hledáte práci? Vybíráte školu pro sebe nebo své děti? Největší veletrh vzdělávání a pracovních příležitostí v regionu přináší na jednom místě prezentace nejvýznamnějších zaměstnavatelů z Liberecka, přehled pracovních pozic v zahraničí i nejucelenější nabídku středních a vysokých škol v severních Čechách. Home Credit Arena se na tři dny, od čtvrtka 13. do soboty 15. října promění v obrovské náborové a vzdělávací centrum.

 

Desítky zaměstnavatelů, tisíce pracovních míst

Ochoz liberecké multifunkční haly obsadí se svými prezentacemi společnosti, které hledají do svých týmů spolupracovníky na nejrůznější pozice. Mezi jinými se zde představí Knorr-Bremse, MAKRO, Grupo An

tolin, Benteler nebo významný partner veletrhu, společnost Lasvit. Ve spolupráci s libereckým Úřadem práce a Evropskou službou zaměstnanosti EURES nabídne veletrh i konkrétní pracovní příležitosti v celé Evropské unii.

Kam na školu, co po škole

Na středové ploše Home Credit Areny můžete navštívit více než 80 stánků středních a vysokých škol i dalších vzdělávacích institucí. Již tradičně své obory na veletrhu představí i Technická univerzita v Liberci. Studenti některých vystavujících škol předvedou výsledky své práce v rámci doprovodného programu na podiu středové plochy – těšit se tak můžete například na módní přehlídky. Na čerstvé a budoucí absolventy i uchazeče o zaměstnání čeká navíc pomoc při sestavení CV, konzultace s personalisty či testování jazykových znalostí.

Doprovodný program, HR konference i debata s osobnostmi

Již 10. ročník veletrhu nabídne kromě desítek vystavovatelů i bohatý doprovodný program na podiu středové plochy, HR konferenci pro personalisty a další odborníky z oblasti lidských zdrojů a debatu se zajímavými osobnostmi pro širokou veřejnost. Ve čtvrtek 13. října od 18.30 hod. přijdou do VIP restaurace Home Credit Areny debatovat dva muži, jejichž životní příběhy se sice na první pohled příliš nepodobají, ale oba spojuje nezdolná cílevědomost a ochota překonávat jakékoli překážky.

Zpěvák, skladatel, bojovník muay thai i automobilový závodník Daniel Landa má své věrné příznivce i zapřisáhlé odpůrce. Společně s ním přijede do Liberce debatovat Martin Zach - bývalý reprezentační lyžař, Muž roku 2009, který se ani po těžkém poranění krční páteře nevzdal, i nadále sportuje, užívá si života a snaží se skrze svůj Spolek Martina Zacha podporovat ty, které zasáhl podobný osud.

Vstupenky na akci zakoupíte v prodejní síti Ticketpro za rovných 100 Kč nebo na místě na prodejně vstupenek v areálu Home Credit Areny. Studenti mohou využít zvýhodněného vstupného ve výši 50 Kč. Výtěžek z akce bude věnován oběma zmíněným subjektům. Více informací na webu www.homecreditarena.cz.

 

datum: 26.09.2016 | autor: Seminárky.cz

»» kompletní seznam úvodníků

Diskuse