Logo Čtenářský-deník.cz

  • V naší databázi je nyní 4 586 obsahů děl, životopisů a slohovek ke stažení.
  • Z toho je 2754 prací zdarma.

Poradíme vám

Jaký nejoriginálnější dárek k letošním Vánocům jste koupili s průkazem ISIC a díky tomu ušetřili?

Seminárky.cz

Víme, že dárky na Vánoce nosí Ježíšek, ale i on potřebuje někdy pomoct, proto… Zašlete nám na e-mail marketing@isic.cz do 26. 12. 2017 fotku dárku, který jste koupili někomu druhému pod stromeček, a získejte pro sebe dárek od ISIC. K tomu připište, u jakého našeho partnera jste dárek zakoupili. Připojit můžete také například příběh takového dárku. Ten také může hrát roli ve výsledném rozhodování. Protože to mohou být právě okolnosti nákupu dárku, pozadí dárku, co nás může zaujmout.

Nezapomeňte do předmětu emailu napsat – VÁNOČNÍ SOUTĚŽ. E-maily, které nebudou mít v předmětu – VÁNOČNÍ SOUTĚŽ se do soutěže nezapočítávají. Po Novém roce odborná porota, složená z pečlivě vybraných členů týmu ISIC, rozhodne, jaký dárek, resp. jeho autor vyhraje.

A co můžete vyhrát? Cocktail maker! Plus ke každému cocktail makeru jako speciální cena – fitness pomůcka na posilování. Po Vánocích určitě jako když ji najdete.

Jakmile vybereme pětici výherců, budeme je kontaktovat skrze e-mailové adresy, ze které jsme obdrželi e-mail. Zároveň zveřejníme tyto výherce i s fotografiemi na našem FB.

Přejeme dobré pořízení a těšíme se na fotky!

datum: 13.12.2017 | autor: Seminárky.cz

»» kompletní seznam úvodníků

Diskuse