Logo Čtenářský-deník.cz

  • V naší databázi je nyní 4 586 obsahů děl, životopisů a slohovek ke stažení.
  • Z toho je 2754 prací zdarma.

Poradíme vám

Hledají se studenti, kteří mají svůj názor!

Seminárky.cz

Řekni svůj názor a odnes si odměnu! Přijď k nám do ISIC, řekni nám svůj názor a odnes si odměnu! Hledáme studenty středních a vysokých škol, kteří chtějí být slyšet a být i vyslyšeni!

Pravidelně pořádáme v Praze diskuze, při kterých zjišťujeme, co si o konkrétních produktech ISIC, či našich partnerů myslíte. Vždy jde o přátelské povídání, které netrvá déle než dvě hodiny. Vždy je zajištěn catering, jehož stálicí je pizza. Tu objednáváme i přímo vám na míru. Ovšem hlavní odměna je ta finanční! Vždy dostanete za takovéto setkání zaplaceno několik stovek korun.

Máte zájem se do budoucna těchto diskuzí zúčastnit?

Přihlásit se můžete ZDE.

ISIC AWARDS 2018

Opět a zase se hlásí ISIC AWARDS aneb nejoblíbenější sleva a poskytovatel slev s průkazem ISIC! Díky svému průkazu si můžete po celý rok užívat výhody s ISIC. A nyní přišla doba, kdy můžete tyto výhody ohodnotit.

S jakou slevou jste ušetřili nejvíc, jaký poskytoval byl k vám nejvíce vstřícný, nebo jakou slevu využíváte nejčastěji? Sdělte nám to prostřednictvím dotazníku a vyhrajte navíc ceny, které jinde jen stěží seženete.

Díky vám tak budeme mít nejlepší zpětnou vazbu a budeme moct zareagovat na vaše podněty. Pomůžete nám v tom, jak vnímáte ISIC, co si o něm myslíte, jak ho využíváte a my se vám naopak pokusíme vyhovět ve vašich případných námitkách.

Kategorie, ve kterých se hlasuje:

  • Nejoblíbenější poskytovatel slev
  • Nejoblíbenější festival
  • Nejoblíbenější ski areál

Podělte se s námi o váš názor a vyhrajte! Dotazník najdete ZDE.

Výsledky jednotlivých kategorií se dozvíte, jakmile vyhodnotíme i ten nejposlednější formulář. Konečné výsledky oznámíme na webu ISIC a na našich facebookových stránkách ISIC Point.

 

datum: 16.02.2018 | autor: Seminárky.cz

»» kompletní seznam úvodníků

Diskuse