Logo Čtenářský-deník.cz

  • V naší databázi je nyní 4 586 obsahů děl, životopisů a slohovek ke stažení.
  • Z toho je 2754 prací zdarma.

Poradíme vám

Top 5 letních festivalů s ISIC slevou

Seminárky.cz

Nenašli jste pod stromečkem vstupenky na oblíbený fesťák a zaspali předprodej? Nebojte, stále ještě můžete nějakou tu kačku ušetřit a zadovádět si na oblíbené kapely bez finanční kocoviny.  S průkazem ISIC můžete využít slevy až 20 % v předprodeji i na místě u více než 30 festivalů nebo si na http://www.mujisic.cz/ zasoutěžit o volné vstupenky.

A které že to jsou? Tady je ochutnávka 5 kousků z celé ČR, ze kterých si svůj TOP vybere rocker, milovník jazzu, metalák i RomanTyčka.

1) VOTVÍRÁK

Kdy: 15. – 17. 6. 2018
Kde: Milovice - letiště Boží Dar
Největší tahák: Chinaski, Tata Bojs, Divokej Bill, Chaozz, Mig 21, Mirai, Škwor, Ewa Farna, Horkýže Slíže, Wohnout, Arakain, Sodoma Gomora, Dj Fatte: Fade In Show + Mcs: Paulie Garand, Rest, Mc Gey, Idea, Michajlov, Daniel, Maniak.
Sleva s ISIC: 12 % na klubovou kartu STANDARD (vstup a standardní stanové město) nebo na klubovou kartu KOMBI (vstup a stanové město s komfortními službami)

2) METRONOME FESTIVAL PRAGUE

Kdy: 22. – 23. 6. 2018
Kde: Praha – Výstaviště Holešovice
Největší tahák: The Chemical Brothers, Massive Attack, Tom Odell, David Byrne a John Cale, Faithless DJ set, Tata Bojs se speciálním narozeninovým programem, Midi Lidi, Zrní či Umakart.
Sleva s ISIC: 10% sleva na dvoudenní vstupenku na stání nebo 25% sleva pro ty, kdo jsou zároveň klienty České spořitelny

3) MASTERS OF ROCK

Kdy: 12. – 15. 7. 2018
Kde: Vizovice - areál likérky R. Jelínek
Největší tahák: Helloween – Pumpkins United, Powerwolf – New Album Release Show, Korpiklaani – Special Show, Lordi, Avatar, Amorphis, In Extremo, Turisas, Shakra a další. Navíc bungee jumping, exkurze likérky s ochutnávkami a další doprovodné aktivity.
Sleva s ISIC: 50 Kč sleva z ceny plného vstupného

4) COLOURS OF OSTRAVA

Kdy: 18. – 21. 7. 2018
Kde: Ostrava - industriální areál Dolních Vítkovic
Největší tahák: N.E.R.D. v čele s Pharrellem Williamsem, Kygo, Jessie J, London Grammar, Grace Jones, Cigarettes After Sex, Kaleo, Future Islands, Ziggy Marley a více než 350 programových bodů (divadla, workshopy, filmy, diskuse v rámci mezinárodního fóra Meltingpot) na 21 open-air i krytých scénách.
Sleva s ISIC: 10% sleva ze 4-denní vstupenky

5) HIP HOP KEMP

Kdy: 23. – 25. 8. 2018
Kde: Hradec Králové - Festivalpark
Největší tahák: $UICIDEBOY$, Joyner Lucas, Chief Keef nebo Evidence. Tanečníci z celého světa se potkají na tanečním podiu, kde proběhnou soutěže a exhibice pouličního tance.
Sleva s ISIC: 10% sleva z klasické festivalové vstupenky

A to není ani zdaleka všechno – dalších 30 festivalů najdete na www.isic.cz.

 

datum: 04.05.2018 | autor: Seminárky.cz

»» kompletní seznam úvodníků

Diskuse