Logo Čtenářský-deník.cz

  • V naší databázi je nyní 4 586 obsahů děl, životopisů a slohovek ke stažení.
  • Z toho je 2754 prací zdarma.

Poradíme vám

Student a Job 2021 - ZRUŠENO

Seminárky.cz

Vážení návštěvníci, s ohledem na aktuální vývoj epidemické situace v ČR, resp. v MSK, jsme se rozhodli veletrh Student a Job nerealizovat. Děkujeme za pochopení a také za přízeň, kterou nám věnujete! Přejeme pevné zdraví. Tým Černé louky

Máte doma deváťáka základní školy nebo studenta střední školy a uvažujete, jakou školu dál vybrat nebo zda vstoupit do světa pracujících? Případně jste člověk, který zvažuje změnu zaměstnání nebo by se rád dál vzdělával? V tom případě neváhejte a dorazte na Černou louku v Ostravě v pátek 3. 12. a v sobotu 4. 12. 2021 na 28. ročník veletrhu škol, vzdělávání a pracovních příležitostí s novým názvem Student a Job.

Na veletrhu škol a vzdělávání se představí střední a vyšší odborné školy technického, humanitního, uměleckého zaměření a gymnázia z různých měst nejen Moravskoslezského kraje; mezi potvrzenými školami jsou Střední škola elektrotechnická Ostrava, Střední průmyslová škola stavební, Ostrava–Zábřeh, Střední průmyslová škola Ostrava–Vítkovice, Střední škola technická a dopravní Ostrava–Vítkovice, Střední škola letecká Kunovice, Střední škola stavební a dřevozpracující Ostrava, Střední zahradnická škola Ostrava, Odborné učiliště a Praktická škola Hlučín, Střední škola prof. Zdeňka Matějčka, Střední škola Bohumín, Gymnázium a Letecká střední odborná škola Moravská Třebová, Střední škola technická a zemědělská Nový Jičín, Střední rybářská škola a vodohospodářská Jakuba Krčína z Třeboně, Tauferova střední odborná škola veterinární Kroměříž, Masaryková střední škola zemědělská a Vyšší odborná škola Opava, Střední školy grafická Brno, AVE ART Ostrava (VOŠ, SUŠ, ZUŠ), AGEL Střední zdravotnická škola a VOŠ, Střední zdravotnická škola Opava, Střední pedagogická škola a Střední zdravotnická škola Krnov, Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná škola zdravotnická Ostrava, Hotelová škola a obchodní akademie Havířov, Střední škola hotelnictví, gastronomie a služeb SČMSD Šilheřovice, s.r.o, AHOL – Střední škola gastronomie, turismu a lázeňství a mnoho dalších. Chybět nebudou ani vysoké školy; zmiňme např. Ostravskou univerzitu, Vysokou školu báňskou – Technickou univerzitu Ostrava, Slezskou univerzitu v Opavě, Univerzitu obrany v Brně.

Na jednotlivých stáncích budou vystavujících připraveni osobně zodpovídat vaše dotazy, nabídnou přehled benefitů jako stipendia, rozvojové kurzy, řidičská oprávnění, stáže, možnosti zahraničního studia a mnoho dalšího.

Veletrh pracovních příležitostí představí zástupce tuzemských i zahraničních firem jako skupina ČEZ, Lenzing Biocel Paskov, Vítkovice Stell, skupina AGEL, Krajské hospodářské komory MSK či Úřad práce ČR – Krajská pobočka Ostrava. Nabízet budou aktuální volné pracovní pozice, brigády, možnosti dalšího vzdělávání v rámci pomaturitního studia, školení a rekvalifikace, v nabídce budou také zajímavé stáže či pracovní pobyty, aktuální novinky a trendy na trhu práce. Kompletní přehled škol a všech vystavujících najdete na webu v sekci  O veletrhu.

Bohužel s ohledem na aktuální epidemiologickou situaci neproběhne v letošním roce doprovodný program v takovém rozsahu jako v předchozích letech. „I přesto, že je program veletrhu omezen, jsem nadšená, že po víc, než roce můžeme na Černé louce opět zorganizovat veletrh škol, vzdělávání a pracovních příležitostí. Osobní kontakt, možnost setkat se zástupci škol i firem a zeptat se na to, co mě zajímá osobně, nenahradí žádná online platforma. Určitě nebereme aktuální epidemiologickou situaci na lehkou váhu, dbáme na zdraví návštěvníků, vystavujících i nás organizátorů, a proto apelujeme na dodržování platných opatření. Zároveň prosíme všechny, kteří se cítí nemocně, ať raději návštěvu oželí. Jménem organizátorů tímto děkuji!“, dodává manažerka veletrhu Denisa Ježková.

Vstup na veletrh je ZDARMA a bude se řídit aktuálními epidemiologickými nařízeními ČR. Provozní doba pavilonu A v době konání akce bude po oba dny 9:00 – 18:00.  

Akce se koná za podpory Moravskoslezského kraje, SM Ostrava, Úřadu práce ČR, Krajské hospodářské komory MSK a partnera skupinu ČEZ.

Více informací na www.studentajob.cz, na facebooku @cerna.louka.ostrava.

 

datum: 09.11.2021 | autor: Seminárky.cz

»» kompletní seznam úvodníků

Diskuse