Logo Čtenářský-deník.cz

  • V naší databázi je nyní 4 586 obsahů děl, životopisů a slohovek ke stažení.
  • Z toho je 2754 prací zdarma.

Poradíme vám

Hlásíte-li se na UK, nepřehlédněte: právě začal virtuální informační týden UK 2010!

Klára

Pokud jste se ještě nerozhodli, na kterou školu podat do pátku přihlášku, můžete ode dneška navštívit stránky, které vám poskytnou vyčerpávající informace o všech oborech Univerzity Karlovy. A ještě víc. Doporučenou literaturu, modelové příklady a testy, ale i poměrně rozsáhlý repertoár nejčastěji kladených otázek týkajících se přijímacího řízení, přípravných kurzů, studia, kombinovaného studia, stipendií a mnoho dalšího.

UK dnes v rámci virtuálního informačního týdne spustila portál, který vám má veškeré výše jmenované informace přinést pohromadě, za pár kliknutí. Cílem projektu je usnadnit zájemcům o studium orientaci ve studijních programech pro rok 2010/11. Ukázat jim, který obor nejlépe naplní jejich požadavky.

Na stránkách naleznete informace o tom, proč si vybrat právě Univerzitu Karlovu, jak správně zvolit studijní program, jak se přihlásit ke studiu, a co udělat pro to, abyste uspěli u přijímacích zkoušek. Provedou vás také prezentacemi jednotlivých fakult.

Pokud se pro některý z oborů rozhodnete, návod vás provede vyplňováním přihlášky. Nebo ji můžete vyplnit elektronicky, přímo na tomto webu.

datum: 22.02.2010 | autor: Klára

»» kompletní seznam úvodníků

Diskuse