Logo Čtenářský-deník.cz

  • V naší databázi je nyní 4 586 obsahů děl, životopisů a slohovek ke stažení.
  • Z toho je 2754 prací zdarma.

Poradíme vám

Vyhrajte v oboru, ve kterém vynikáte! - soutěž o 8 tématických balíčků v celkové hodnotě 80 000 se StudentPointem

Seminárky.cz

StudentPoint rozdává ceny za osmdesát tisíc v soutěži, co vás pobaví.

Ne jedno, ale rovnou osm soutěžních témat, ze kterých si můžete vybrat, nabízí soutěž portálu StudentPoint. Každé kolo je jiné. Budete moct zavzpomínat, poradit ostatním nebo ukázat svoje fotografické schopnosti. Vyhovuje vám móda & design, cestování, vzdělání, kultura, sport, xsport, peníze & shopping nebo vztahy? To už je na vás. Krom soutěžního zadání si ale vybíráte i svou cenu. Vyhrát můžete tematické balíčky každý v hodnotě deseti tisíc korun.

Ale ani samotné vyhlášení osmi šťastlivců se nebude odehrávat v saku u do ticha se točícího osudí. Soutěž totiž vyvrcholí koncem dubna na párty portálu StudentPoint, kde u příležitosti prvních narozenin obdarujeme naše čtenáře. Bude to totiž už jeden celý rok, co vám tým vysokoškoláků přináší informace ze studentského světa. A to nejen z dění ve školách, ale také v kultuře nebo sportu. Díky StudentPointu si můžete vybrat svůj večerní program, najít si brigádu, levněji si nakoupit nebo pravidelně soutěžit.

StudentPoint vznikl na konci dubna loňského roku. V jeho redakci se mísí studenti a studentky různých vysokých škol po celé České republice. Desítky autorů a autorek publikují svoje postřehy, názory, tipy nebo fotografie. Během roku jsme se dostali na špičku ve studentských informačních projektech. Naše zprávy vychází denně. Zakládáme si na informační kvalitě a širokém záběru témat. Mottem StudentPointu je dávat studentům vždy něco navíc!

datum: 10.03.2010 | autor: Seminárky.cz

»» kompletní seznam úvodníků

Diskuse