Logo Čtenářský-deník.cz

  • V naší databázi je nyní 4 586 obsahů děl, životopisů a slohovek ke stažení.
  • Z toho je 2754 prací zdarma.

Poradíme vám

Seminárky.cz: připravte se na další práce zcela zdarma

Seminárky.cz

Seminárky.cz za 12 let existence nashromáždily přes 19 000 prací z mnoha oborů a nejrůznějších typů od českých a slovenských studentů. U každé nové práce autorizační tým zkoumá, zda není celá nebo z větší části volně dostupná jinde na internetu. Chráníme tak vás, naše uživatele, abyste za peníze stahovali jen unikátní materiál. Zároveň odměňujeme jen ty autory, kteří vkládají originální práce.

Nově jsme se rozhodli zveřejňovat i ty práce, které můžete získat i jinde – dosud se tyto práce na Seminárky.cz vůbec nedostaly a byla jich celá jedna čtvrtina. A budou samozřejmě zdarma! Navíc je přehledně označíme tak, abyste je ihned rozeznali od ostatních prací.

K více než 4 500 krátkých prací do 2 stran, které si můžete zdarma stáhnout již nyní, tak zanedlouho čekejte další přírůstek. Seminárky.cz tak budou nejširší databázi prací na jednom místě.

Vyberte si z naší unikátní kolekce studijních materiálů, která je více než desetiletým dílem českých a slovenských studentů od základní po vysokou školu. Nebo do ní přidejte své práce a vydělejte si.

datum: 24.10.2012 | autor: Seminárky.cz

»» kompletní seznam úvodníků

Diskuse