Logo Čtenářský-deník.cz

  • V naší databázi je nyní 4 586 obsahů děl, životopisů a slohovek ke stažení.
  • Z toho je 2754 prací zdarma.

Poradíme vám

Miss Maturita 2013: známe nejsympatičtější maturantku a maturanka

Seminárky.cz

Letošní Miss Maturita se stala studentka gymnázia Martina Jančí. V kategorii Mr. Maturant zvítězil Jaroslav Bače ze SŠ automobilní Ústí nad Orlicí. Vítězům a finalistům soutěže blahopřejeme a těšíme se na účastníky dalšího ročníku, který odstartuje 1. září 2013.

Martino, kdo Vás v soutěži nejvíce podporoval a jak na Vaši výhru reagovalo okolí?

„Nejvíce mě podporovala rodina, přítel a kamarádi. Jejich zásluhou se odkazy šířily dál a dál. Díky této soutěži jsem získala nové přátele, ale za to mi pár přátel, od kterých bych to nečekala, začalo poslední dny soutěže házet klacky pod nohy. Lidé jsou na světě různí a je těžké se všema vyjít na výbornou. Ale podpora byla vícenásobná, a proto jsme to společně zvládli. Touto formou bych ještě jednou chtěla poděkovat všem svým věrným fanouškům.“ Celý rozhovor s vítězkou soutěže Miss Maturita 2013 si přečtete zde, rozhovor s vítězem v kategorii Mr. Maturant zde

Internetová soutěž probíhala od září do konce února. Stránky soutěže zaznamenaly za dobu soutěže více než 91 tisíc unikátních návštěvníků, kteří 10 finalistkám udělili celkem přes 26 tisíc hlasů. O titul Mr. Maturant letos usilovalo 22 soutěžících, o korunku Miss pak 114 dívek.

Finalisté soutěže získali zajímavé ceny. Ve hře byl mimo jiné čtrnáctidenní jazykový pobyt včetně letenky, studium angličtiny, modelingový kurz, chytrý telefon, šperky, značkové kabelky a mnoho dalších výher.

Soutěž probíhá pouze na internetu, nekonají se žádné castingy, disciplíny nebo předvádění. Podle organizátorů soutěže tak přijdou ke slovu komunikační zdatnost soutěžících a také jejich schopnost přesvědčit okolí, aby pro ně hlasovalo.

Děkujeme účastníkům, hlasujícím a partnerům 5. ročníku soutěže a přejeme všem hodně úspěchů.

datum: 04.03.2013 | autor: Seminárky.cz

»» kompletní seznam úvodníků

Diskuse