Logo Čtenářský-deník.cz

  • V naší databázi je nyní 4 586 obsahů děl, životopisů a slohovek ke stažení.
  • Z toho je 2754 prací zdarma.

Poradíme vám

Europass soutěž pro středoškoláky

Seminárky.cz

Do konce listopadu můžete na Facebook Europassu Česká republika vkládat fotografie, odkazy na videa z brigád a stáží nebo krátké články (do 1000 znaků) o tom, co jste zažili na brigádě nebo stáži, jak jste se během zahraničního pobytu zlepšili v odborných i jazykových dovednostech a co Vám tato zkušenost přinesla do osobního i profesního života.

Co je dobré vědět po technické stránce:

  • podporované formáty pro vkládání fotografií na facebook jsou .JPG, .BMP, .PNG, .GIF a .TIFF s maximální doporučenou velikostí fotky 15 MB. Na PC je třeba mít nainstalovanou také aktuální verzi softwaru Adobe Flash Player
  • získat odkaz na video pro vložení na facebook lze například volbou „Sdílet toto video“ na youtube, kde je třeba být registrován (podporované formáty pro nahrání videa na youtube jsou .MOV, .MPEG4, .AVI, .WMV, .MPEGPS, .FLV, 3GPP, WebM)

Kdo rozhodne o vítězi

O vítězi rozhodujete vy kliknutím na „To se mi líbí“ přímo na facebooku pod příspěvkem, fotkou nebo videem, které se Vám bude nejvíc líbit. Kdo dostane nejvíc „lajků“, vyhrává. Po skončení soutěže budeme přes facebook kontaktovat výherce ohledně zaslání cen.

O co se hraje

Hraje se o deskovou hru Evropa – otázky a odpovědi a ve hře jsou i propagační předměty Europassu. Soutěže se mohou zúčastnit jak jednotlivci, tak i celé kolektivy a třídy. Vyhraje-li Vaše třída nebo kolektiv, uspořádáme pro vás interaktivní informační seminář přímo ve Vaší škole a na něm Vás seznámíme s dokumenty Europassu, naučíme Vás vyplnit životopis a předáme Vám výhru osobně. Cestujte, foťte, natáčejte, pište zkušenosti a materiál dávejte přímo na náš facebook!

 

datum: 27.09.2013 | autor: Seminárky.cz

»» kompletní seznam úvodníků

Diskuse