Logo Čtenářský-deník.cz

  • V naší databázi je nyní 4 586 obsahů děl, životopisů a slohovek ke stažení.
  • Z toho je 2754 prací zdarma.

Poradíme vám

Hledáš brigádu? Zde ji najdeš!

Seminárky.cz

Nehledej brigádu složitě a dlouze, najdi si ji chytře a rychle! Zdarma ti budeme posílat nové brigády na email, dozvíš se o nich dříve než ostatní. Na webu u nás navíc najdeš všech více než 4 000 brigád či prací pro absolventy z celé ČR i zahraničí. www.FAJN-BRIGADY.cz – specialista na brigády.

Portál Fajn-brigády.cz je specializovaný web zaměřený na brigády, práci na částečný úvazek či zaměstnání pro absolventy, mezi studenty velmi oblíbený. Brigády jsou aktualizované, před zveřejněním jsou navíc ručně kontrolovány - najdete zde tedy jen opravdu mnoho dobrých brigád z Prahy, Brna či ostatních měst z celé ČR.

Jednou z hlavních předností webu je již zmíněné zasílání nových nabídek zdarma na email (ne že vám přijde 1 nabídka za týden, nabídky se posílají pravidelně, denně na web přibude až 200 nových nabídek). Můžete si vybrat, z které lokality chcete posílat vhodné brigády, případně určit další kritéria, a pak již jen co nejdříve odpovědět, aby vybrali právě vás.

Na webu najdete také zajímavé tipy a vychytávky, které vám ještě více pomůžou k tomu, abyste našli vhodnou brigádu. Např. v rubrice Články se dozvíte, jak správně odpovídat na nabídky, jak má vypadat vzorový životopis či třeba o nabídce stáží pro studenty. Jestliže se chystáte vyrazit za brigádou v zahraničí, určitě vás zaujmou rozhovory s mnoha studenty – dozvíte se tak, co od každé země můžete očekávat, kolik se zde dá vydělat či třeba doporučení na nějaké programy v zahraničí.

Samozřejmě nemůže chybět i nabídka brigád na Facebooku, kde již více než 34 000 fanoušků odebírá nabídky i touto cestou.

Na Fajn brigádách toho však najdete mnohem více. Podívejte se na web, budete se zde jistě rádi vracet, jako to dělají tisíce vašich vrstevníků. Přejeme vám Fajn brigádu :-)

datum: 10.10.2013 | autor: Seminárky.cz

»» kompletní seznam úvodníků

Diskuse