Logo Čtenářský-deník.cz

  • V naší databázi je nyní 4 586 obsahů děl, životopisů a slohovek ke stažení.
  • Z toho je 2754 prací zdarma.

Poradíme vám

Roční studium na střední škole v USA je zážitek na celý život. Se stipendiem od CCI se stává reálnou možností!

Seminárky.cz

V dnešní době se mladým studentům otevírají možnosti, o kterých by si dříve nemohli nechat ani zdát. Studium na zahraniční střední škole mezi těmito zkušenostmi patří k těm nejcennějším. České zastoupení Camp Center International (www.akcevpohode.cz) vyhlásilo výběrové řízení na roční středoškolský pobyt v USA na školní rok 2017-2018. Zajímá vás, jaké jsou požadavky na získání stipendia?

Jaké podmínky stipendia je potřeba splnit?

Pro studijní pobyt v USA je nejdůležitějším kritériem angličtina, většina požadavků se proto týká právě tohoto jazyka. Žadateli o stipendium mohou být středoškolští studenti, kteří z anglického jazyka v posledních 3 letech neměli horší známku než 2, a dále musí obstát při testu a pohovoru v angličtině. Co se týká celkového prospěchu, je nutné splnit průměr 2,0 nebo lepší. Student také nesmí mít za poslední 3 roky na vysvědčení 4. Poslední podmínka se týká věku studenta. Ten by měl být v srpnu 2017 mezi 15 a 18,5 lety. Splňujete vy (nebo vaše děti) tyto požadavky? Pak už stačí jen zaslat kopii vysvědčení za poslední tři roky a motivační dopis v angličtině na adresu českého zastoupení CCI – info@akcevpohode.cz.

Co studenty v USA čeká?

Výherce stipendia stráví báječných 10 měsíců v USA, kde bude bydlet v prověřené hostitelské rodině a účastnit se školní docházky v odpovídajícím ročníku americké střední školy. Aby byl jeho pobyt bezproblémový, bude mu k dispozici oblastní zástupce CCI, který pomůže v případě jakýchkoliv problémů + česká nonstop 24/7 okamžitá podpora, připravená poradit a pomoci po celou dobu studia. Student se dostane do mezinárodního kolektivu, seznámí se s bohatou americkou kulturou a podívá se na zajímavá místa, kam by se jinak nedostal. Domů se vrátí s mnoha zážitky a skvělou znalostí psané i komunikativní angličtiny. Zkušenosti a kontakty, které nasbírá, pro něj budou v životě k nezaplacení a mnohokrát je jistě zúročí nejen při hledání zaměstnání.

Jaké náklady stipendium pokrývá?

Stipendium Camp Center International se vztahuje na 10 měsíční středoškolský program v USA. Konkrétně vám budu uhrazeny veškeré náklady na střední školu v USA, hostitelskou rodinu, zdravotní pojištění i obousměrnou letenku. Celková hodnota stipendia dosahuje cca 250 000 Kč. Jediné, co bude student muset platit ze své kapsy, je jeho vlastní útrata. Zaujala vás tato možnost studia v USA zdarma? Více informací naleznete na webu české CCI: http://www.akcevpohode.cz/studium-stredni-skola-zahranici/usa/stipendium-usa

 

datum: 30.01.2017 | autor: Seminárky.cz

»» kompletní seznam úvodníků

Diskuse