Logo Čtenářský-deník.cz

  • V naší databázi je nyní 4 586 obsahů děl, životopisů a slohovek ke stažení.
  • Z toho je 2754 prací zdarma.

Poradíme vám

Vyberte si kvalitní vysokou školu a připravte si tak úspěšnou budoucnost!

Seminárky.cz

Vzdělání v současné době představuje vstupenku nejen k práci, která bude placena víc než průměrně, ale i k práci, jež vás bude bavit a plně uspokojovat. Nenechte si od nikoho radit a studujte obor zajímavý právě pro vás. Jen vy víte, co chcete v životě dělat, čím se zabývat.

Vysoká škola obchodní v Praze

Jestliže vás odjakživa uchvacovalo cestování a vidina, že byste jím mohli někdy v budoucnu živit, je pro vás studium na Vysoké škole obchodní v Praze to pravé. Pro uchazeče je připraveno několik studijních programů, a to jak bakalářských, tak i navazujících magisterských. Zaujmout vás tak může vysoká škola cestovního ruchu či třeba průvodcovská činnost v cestovním ruchu, případně i letový provoz nebo rozvoj lidských zdrojů v ekonomice dopravy a další.

Můžete studovat i bez přijímaček

Velkou výhodou je přijetí ke studiu bez přijímacího řízení, pouze s předložením potřebných dokladů. V případě přihlášky k bakalářskému i navazujícímu programu tak potřebujete jen řádně a včas uhradit administrativní poplatek, vyplnit a elektronicky odeslat přihlášku ke studiu, dále platný občanský průkaz, samozřejmě maturitní vysvědčení nebo bakalářský diplom a úředně ověřené potvrzení o předchozím vzdělání, případně další listiny podle typu školy.

Školné zajišťuje vysokou úroveň školy

Vysoká škola obchodní Praha je školou soukromou. Školné pak představuje minimální částku, kterou je třeba uhradit, aby byla zajištěna vysoká úroveň školy, potažmo vzdělání. Pro bakalářské programy se částka za semestr v akademickém roce 2018/2019 rovná 22 500 Kč, pro magisterské programy pak platí 25 000 Kč. Je třeba si uvědomit, že za kvalitní vzdělání je třeba platit. Berte to jako investici do budoucna, která se vám jistě vrátí.

Hlaste se do letního semestru

Nábor do letního semestru probíhá už od 1. listopadu. Máte možnost začít studovat od února v rámci stejných předmětů jako studenti vzdělávající se od října. Na podzim pak přejdete do dalšího semestru. Informace najdete na webu VŠO, případně navštivte Facebook vysoké školy obchodní.

 

datum: 15.11.2018 | autor: Seminárky.cz

»» kompletní seznam úvodníků

Diskuse