Logo Čtenářský-deník.cz

  • V naší databázi je nyní 4 586 obsahů děl, životopisů a slohovek ke stažení.
  • Z toho je 2754 prací zdarma.

Poradíme vám

Studium na vysoké škole by nemělo být stresující

Seminárky.cz

Projekty, půlsemestrálky, další projekty a zkouškové, do toho bodovaná cvičení. I takhle vypadá semestr na některých vysokých školách. Skutečně ale chcete prožít pět let v neustálém stresu a pod tlakem? Jde to i jinak. Můžete studovat, co vás baví, podílet se na výzkumu, u toho všeho sbírat pracovní zkušenosti, a ještě si vyjet na stáž do zahraničí.

Jak bude vaše vysokoškolské studium probíhat, ovlivňuje volba oboru, ale především školy. Některá vysoká škola vyjde pracujícím studentům ráda vstříc, další se na ně dívá skrz prsty. Někde vám nabídnou účast na výzkumu, jinde se k němu dostanete jen těžko. Na některých univerzitách si odjedete na Erasmus a splníte si tam část předmětů, na dalších kvůli tomu musíte prodlužovat. Vyberte si školu, která vám studium nebude znepříjemňovat!

Vyberte si lákavý obor na VŠPP

Jednou ze škol, které se snaží svým studentům vycházet co nejvíce vstříc, je vysoká škola Praha se zaměřením na podnikání a právo. Dostanete tady kompletní vzdělání od bakalářského stupně přes magisterský až po MBA Praha. Studovat dlouhá léta vás tady bude bavit. Studium je totiž uzpůsobené tak, aby nabídlo zároveň dostatek volnosti. Je jen na vás, na co ji využijete. Někteří na sbírání pracovních zkušeností, další na užívání studentského života. VŠPP vám umožní žít život podle vašich představ.

Chcete mít po škole uplatnění?

Vysoká škola podnikání a práva se zaměřuje na obory, jejichž absolventi budou mít uplatnění i za dlouhé desítky let. Podnikání, právo, marketing, management a informatika jsou obory, s nimiž se ve světě určitě neztratíte. Výuka pod vedením odborníků z praxe vás navíc bude zaručeně bavit. A to je koneckonců úplně nejdůležitější.

A jestli už máte vysokou za sebou, nemusí být ještě všechno ztraceno. Zjistěte si, co je MBA a jak by vám mohlo pomoci v kariéře, protože na VŠPP ho lze vystudovat. Škola má pobočku nejen v Praze, ale také v Brně a Ostravě.

 

 

datum: 18.03.2019 | autor: Seminárky.cz

»» kompletní seznam úvodníků

Diskuse