Logo Čtenářský-deník.cz

  • V naší databázi je nyní 4 586 obsahů děl, životopisů a slohovek ke stažení.
  • Z toho je 2754 prací zdarma.

Poradíme vám

EDUCA MYJOB Liberec 2019 může nastínit zajímavou budoucnost každému

Seminárky.cz

Již od 10. do 12. října se v liberecké Home Credit Areně uskuteční jeden z nejvýznamnějších veletrhů vzdělávacích a pracovních příležitostí EDUCA MYJOB Liberec 2019, který je současně největším takovým veletrhem na severu Čech. Na EDUCE se každoročně sejdou zástupci více než 60 škol a školských zařízení a 60 firem nejen z Libereckého kraje a návštěvníkům představí možnosti jejich budoucího uplatnění a směřování.

Ať už tedy nějakou představu o svém budoucím směřování máte, nebo stále objevujete možnosti a své preference, veletrh EDUCA vám má rozhodně co nabídnout. Především díky možnosti setkat se s potenciálními zaměstnavateli si každý může udělat obrázek o tom, jaké pozice a obory jsou dnes na trhu práce opravdu žádané a jaké možnosti v Libereckém kraji, České republice i zahraničí existují v uplatnění absolventů nejrůznějších oborů. Na veletrhu současně budou zaměstnavatelé prezentovat například i své programy pro studenty i absolventy.

Součástí veletrhu EDUCA MYJOB Liberec 2019 je i bohatý doprovodný program. V něm si každý návštěvník bude moci například vyzkoušet přijímací zkoušky na střední i vysoké školy nanečisto v Testovacím centru Scio. V něm také bude možné se zástupci společnosti Scio probrat možnosti přípravy na přijímací zkoušky.

EDUCA letos přináší mnoho novinek včetně dvou soutěží pro veřejnost

Dalšími novinkami na EDUCE 2019 jsou také dvě soutěže pro veřejnost – Pozdrav EDUCU a EDUCA PRESS PHOTO 2019. Soutěž Pozdrav EDUCU je určená pro celé třídy 2. stupně ZŠ a odpovídajících ročníků víceletých gymnázií a pro studenty středních škol. Zapojené kolektivy mají za úkol formou zábavného videa vyjádřit, jak moc a proč se na veletrh EDUCA MYJOB Liberec 2019 těší. Hlavní cenou v soutěži je 10 000 Kč na třídní výlet snů, dále pak například soukromé promítání v multikině Cinestar pro celou třídu a spousta dalších cen.

EDUCA PRESS PHOTO 2019 je soutěž pro všechny amatérské fotografy, která chce svým tématem Photo Sapiens: Člověk a učení, práce, zábava přitáhnout pozornost k těmto běžným a dnes i trochu opomíjeným činnostem. Do EDUCA PRESS PHOTO 2019 se může zapojit každý bez rozdílu věku. Soutěží se například o fotokurzy od spolupořadatele soutěže Liberecké školy fotografie, VIP fotozážitek na jedinečném koncertu skupiny Scooter v Home Credit Areně, trofej od společnosti Lasvit a o další zajímavé ceny. Deset finalistů soutěže navíc bude součástí výstavy nejlepších fotografií soutěže, která proběhne v nákupním centru Forum Liberec po skončení veletrhu.

Do obou soutěží je stále možné se přihlásit až do 30. září 2019. Více detailů a přesné podmínky soutěží najdete na http://www.educaliberec.cz/. Vítězové Pozdrav EDUCU i EDUCA PRESS PHOTO 2019 budou vyhlášeni v průběhu veletrhu na hlavním pódiu v Home Credit Areně.

Veletrh EDUCA MYJOB Liberec 2019 je určený opravdu pro každého a každému také může pomoci najít ten nejlepší směr pro svou studijní i profesní budoucnost. Vstup na veletrh je zdarma.

datum: 23.09.2019 | autor: Seminárky.cz

»» kompletní seznam úvodníků

Diskuse