Logo Čtenářský-deník.cz

  • V naší databázi je nyní 4 586 obsahů děl, životopisů a slohovek ke stažení.
  • Z toho je 2754 prací zdarma.

Poradíme vám

Kdo si na škole dělá vlastní zápisky, může si přivydělat

Seminárky.cz

Na stránky se studijními materiály přichází studenti středních i vysokých škol nejčastěji pro podklady ke studiu a nebo pro inspiraci při tvorbě domácí úkolů. Jiní si jdou na ten samý portál přivydělat. Pokud totiž patříte mezi studenty, kteří sami vytvářejí kvalitní studijní materiály, za jejich zveřejnění můžete dostat odměnu.

Portálů se seminárkami, zápisy z přednášek, vypracovanými úkoly apod. je hodně a nabízejí různé možnosti. Jeden z těch zajímavých je Studentino.cz. Krom toho, že nabízí tisíce studijních materiálů zdarma pro SŠ i VŠ, má také zajímavý a velmi přímočarý systém odměn. Velmi jednoduše tam můžete nahrát své studijní materiály a peněžní odměnu pak dostanete přímo na účet. Žádné komplikované body, soutěže, nebo slosování. A už za registraci je tam odměna 50,- Kč. :)

Studentino.cz shromažďuje zápisky z hodin, přednášek a cvičení, referáty, maturitní otázky, rozbory díla, čtenářské deníky, životopisy a další. Nahrané materiály procházejí kontrolou, která odhalí duplicity, texty stažené z internetu, případně jiné zádrhele. Pokud jsou ale materiály kvalitní a správně zařazené, o odměnu se obávat nemusíte.

Tak až budete nějaké materiály potřebovat, nebo je budete naopak za odměnu chtít sdílet s ostatními, koukněte na studentino.cz.

 

datum: 28.02.2021 | autor: Seminárky.cz

»» kompletní seznam úvodníků

Diskuse